Tuesday, November 18, 2008

Bulan Periksa...


Adalah adat bagi setiap diari pelajar-pelajar setiap universiti dan kolej kat malaysia nie mghadapi masa2 camni...aduh...skema nyer...mcm dalam buku...aduiiii...
sebenarnyer dlm keadaan tensen nie...huhuhu...takut de gakk...masalah slip xyah cakap la...setiap sem kena jumpa naib canselor o timb naib canselor...huhuhu..setiap sem muka sama...dorg pun naik bosan dah...masalah nyer xde lain pasal yuran...huhuhu
dah dapat slip baru la leh stadi...huhuh...tu ponnn dah dekat nk last minute gakkk ler...asalkn stadi ler dari x stadi...Tp stadi kitaorg serius tau...bukan main2...bila time main kena main btull...hahahah...bukan pe...buat pertama kalinya dalam satu sem pegi library..wakakka...tu la...ttiba la time ni library UNISEL tu sesak...Klo bukan time exam huuuuuuuuuhh...kosong giler...jarum jatuh ponnn leh dgr...letak 3 ekor gajah ponn masih muat lg...


ni la library unisel...xtgk dalam lg ekkk...hahahah...macam2 perangai de...bukan tempat bcinta mcm dalam dunia baru tu...



Yang pakai baju pink tu nama dia moon@murni( bajet sailor moon la) aiyooo
Yang pakai tudung hijau tu bini org...hahah..nama dia nora@acha.wakkaka
Pakai baju itam tu plak ap@fiana..sudah bpunya gak...
Asal nyer gambar nie amik 4 kali...sbb nyer si bini org tu nk bagi nmpak dia nyer cincin..tambah2 plak si ap@fiana ni segan( segan la sgt)..cissssss..hampesss je..tapi dorg ni la tempat aku bertanya subjek C++...Hebat dorg ni..markah selalu je lebih dari aku...


Ni puak lain plakk...tapi dorg ni satu batch ngan aku...ni laaaa table hijau kat Unisel walaupon kaler dia warna biru...sengal kn sapa yg bg nama tempat nie...Buta warna agaknyer...
Paling belakng yg berdiri pakai baju ijau tu zul...rasanya dia dtg situ tak stadi ponnn..kacau org jekkk..yg paling depan ni nama dia nikk..aik dok sebelah kanan gambar jgak ekk...mcm gambar kat atas tu..jodoh ker..dah la sama2 xnak tunjuk muka...huhuh..yang senyum cam kambing tu ard...hebat tu ketua MPP unisel...wahhhh..ard yg sebelah ko tu awek ko ekk...apsal sem lepas lain sem ni lain plakk...opsssssss
Ni gambar org abis paper ujian yg pertama...happy la tu..siap beli goreng pisang lagi..kenyang perut aku...tak pakai baju x senonoh btulll...yg tu la penn..sebenarnya dia x ujian ponnn..sibukkk jekkk...yg exam nyer yg sorg tu...hahhaahh...xtuka baju ponnn lagi...nk amik onnggg untuk exam sterusnya...hahhaha...mesti busuk..next exam khamis...giler siottt...

Ni la bulan exam kat UNISel...macam2 perangai....aku tensennnnn...ni jekkk yg aku buat satu hari ni...walauponnn aku g library...anyway...thank pada yg terlibat...komen ekkk

1 comments:

::sunshine:: November 18, 2008 at 7:26 AM  

wwwaahhh..wendu laa kat unisel..
masa blaha kat unisel sempat g library pon 2-3 kali jek..
huhuhu...byk dah berubah ek skang..
ard pun sejak jd mpp...dah lain..smua laa lain..bukak je blog unisel nampak nama ard dulu..huhuhu...yg tukang amek gambo nih x tau2 nak study ke??huhu