Saturday, October 18, 2008

Minat yang sama

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Minat aku pada game memang tinggi.Sama macam minat aku kat stacy..Tapi minat lagi la kat sun kesayanganku..Wahhhhh...Tapi ni bukan cerita sebenar yang aku nk bgtau...Aku nk story pasal budak rumah aku..Dorang ni aku rasa pun mempunyai minat dan kegilaan yang sama macam aku..Minat yang aku cakap sama tu bukan kat sun kesayanganku dan stacy..Tapi pada permainan komputer game..Apa tidak nya..Kalau hujung minggu je ni la keje dorang..Menghadap depan pc bermain game..Semalam, sedar x sedar, dalam kol 4 pagi kalau x silap..Dorang ni still bermain game..memang gila la..Nak tengok gaya dorang bermain game..Tak percaya..Tgk gambar2 nie..kol 4 pagi::


NI pasangan gay yg pertama..nga deting ker...wakkakaak...Depan sekali Penn yang belakang tu Delem..Ni xde game lain Football manager jekk keje nyer..Menang ker kalah???wakakaka


Ni pasangan gay yg ke-2...wakakakak..yang tak pakai baju tu Pok din and yg sorg tu shapiq( muka cam nubhan af6 sikit)...ni tgh berdota..semalam dorg men dota 2 lawan 2..nk tgk pesaing nyer..


Ni laa pesaing pasangan gay kat atas tu...NI ponnn kira gay jgak ler...yang pakai baju tu namanya Azman gay..wahhh..yg sorg lagi elzz..apa2 pun ni la budak2 umah aku...punyai minat yg sama iaitu bermain games...wakakak...sekian terima kasih...Jangan marah eekkk budak umah sekalian

4 comments:

TepungPelita October 18, 2008 at 3:20 AM  

pehhh...nie ke bdk2 u....wakak..

semua gile...wakka..same ngan ko sekali...

kalu gile lain x per...

game2 jugak...solat jangan lupe...

ryomasakuno October 18, 2008 at 3:24 AM  

wakakakakak...solat tak tinggal weiii...kitaorg solat jemaah la

pennzuka_s0fiezuka October 18, 2008 at 8:15 PM  

hehehehhe......aku giler bkn games ajer...aku giler ym...aku giler kn fasha sandha....aku gile kn bini aku....tp yg aku tau dlm umah tu yg pling most giler adalh ryo....makhluk tuhan ni klu pc rosak aku tgk dah cm pompuan kne period....mood sure xbaik...so utk menjg ryo perlu la menjg pcnyer jgk..sure idup bahagia sentiase....ok bro ....

p/s--- lawat2 la aku nyer blogs..hehehhehe

ryomasakuno&Sunshine October 18, 2008 at 11:30 PM  

SIOT JEKKK KO PENNN...TGK LA NANTI AKU CANDID KO...SIAP LA KO...PEMES LA KO KAT BLOG AKU..